jannesland-Välkommen

Får Vi Presentera

Jannes 1992 - 2005

Jannes 1992 - 2005

Vi är familjen van der Heijden-Hulsen från Sint-Oedenrode i Nederländerna.
Jeroen (född 1969) har jobbat i byggmaterialbranschen sedan många år och är känd för att vara händig.
Hetty (också född 1969) har jobbat med bokföring. Efter födseln av vår son Willem (1998) och dottern Femke (2000) var Hetty föräldraledig tills båda barnen började grundskolan. Därefter jobbade Hetty med olika hemtjänster.

Vi semestrade för det mesta i Tyskland, men för några år sedan reste vi till Sverige. Då blev vi infekterade av ”Sverigeviruset”. Och det blev början till vår dröm att någon gång bosätta oss i Sverige. Vi letade efter någon fastighet som vi kunde bygga ut till ett eget turistföretag och efter någon tid hittade vi hemsidan Insito Real Estate och fick hjälp av företagaren Eddy van Tolie. Med hjälp av Eddy hittade vi till sist ett perfekt läge: ”Jannesland” i Vigge nära Stöde i Västernorrlands län.

Jannesland är ett vackert ställe omfattande 8 hektar, med såväl gräsängar som skog, beläget precis vid vattnet av Viggesjön och med flera byggnader som används både sommar och vinter. För barnen är det bara femton minuters färd till skolan. Även namnet på fastigheten var kanonbra: ”Jannes” var nämligen namnet på vår hund som vi hade åren1992 till 2005.

Efter bra förhandlingar med säljarna Nico och Hilly blev köpet klart hösten 2009.

Men då…. skriva en affärsplan… hitta en bank…sälja huset i Holland… lära svenska språket…göra en hemsida….samla grejer…osv….och vänta och vänta….vi blev nästan modlösa.
Men äntligen våren 2010, helt symboliskt , bröt solen fram. Då gick allt mycket bra och vi kunde till sist tillträda fastigheten.
25 juni flyttade vi från Holland till Sverige och satte igång vårt svenska äventyr.

Vi vill tacka ALLA som hjälpte oss med alla förberedelser och vi vill gärna välkomna er till Jannesland !!!

Jeroen och Hetty van der Heijden
Willem och Femke och hunderna Sanne och Whisper

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search